Excerpt from product page

Close

[
English Version ]


Versiunea în RomânăDin cauza asta am creat Programul de definire X0. Îți arată exact cum să mănânci și să te antrenezi ca să arzi grăsime și să-ți menții sau crești masa musculară.

Please Fix Following Errors
Descarcă

Think.Eat.Lift. prezintă...
primele 3 capitole ca să vezi cum e.

Descarcă gratisTe chinui de mult să-ți faci abdomen cu pătrățele sau mușchi definiți?Dacă da, să ști că nu ești singurul. O grămadă de oameni caută un corp musculos și definit dar nu reușesc să-l obțină din cauză că nu știu ce trebuie să facă.


Problema în zilele noastre nu e lipsa de informație, ci supra-abundența ei. În fiecare zi auzim alte recomandări în alimentație și antrenament și de cele mai multe ori informațiile se contrazic una pe alta. Confuzia e cauza pentru care oamenii dau greș.

Am inclus în el tot ce are nevoie un începător sau cineva care nu prea e documentat în nutriție & antrenament.În plus, la final găsești o listă completă de studii și articole științifice care susțin informația din program, ca să știi că nu vorbesc aiureli.

Așa am atins în sfârșit nivelul de definire pe care-l voiam!

Ce înseamnă de fapt definirea?


Definirea înseamnă să ai puțină grăsime corporală pentru ca mușchii de dedesubt să se vadă bine conturați.
Programul de definire X0 

îți arată câte calorii și ce macro-nutrienți trebuie să mănânci ca să obții mușchi definiți. În plus, îți arată ce alimente să alegi ca să te simți sătul și să poți mânca gustos în fiecare zi.


Deci pentru definire tot ce trebuie să faci e să slăbești grăsime și să-ți menți sau crești masa musculară. Are sens nu?

Unde greșește majoritatea


Cum slăbești grăsime?

Alimentația e cea mai importantă pentru slăbit grăsime, de aceea e primul lucru despre care înveți din program. [Studiu], după [studiu], după [studiu] au demonstrat că singura cauză pentru care corpul arde grăsime corporală e deficitul de calorii. Doar atunci când corpul primește mai puțină energie decât arde este el obligat să folosească din grăsimea corporală.

 

De fapt, nici nu prea contează ce mănânci atâta timp cât ești în deficit de kcal. Spre exemplu [profesorul Mark Haub a demonstrat că se poate slăbi mâncând numai dulciuri atâta timp cât menți un deficit caloric]. În două luni el a slăbit 12kg.

 

Un alt exemplu extrem e [Chris Voigt care le-a dat peste nas celor care spun că carbohidrații îngrașă slăbind 6kg mâncând numai cartofi timp de două luni]. El a avut grijă doar să mănânce un deficit de kcal în fiecare zi.

Dar cei mai mulți nu înțeleg asta. Când vor să dea jos grăsimea de pe burtă oamenii încep să facă una sau mai multe din următoarele: exerciții cardio, nu mai mănâncă seara, mănâncă des și puțin, taie carbohidrații complet sau elimină mâncărurile preferate din dietă.Dar uite care e problema lor:[Exercițiile cardio nu slăbesc decât dacă creează un deficit caloric]. Mulți au impresia că dacă transpiră slăbesc. Nici vorbă. La sala unde merg eu sunt oameni care aleargă pe bandă de un an și arată la fel. De ce? Pentru că ei mănâncă inconștient mai mult și compensează caloriile pe care le-au ars prin cardio. Astfel, pentru că nu sunt în deficit caloric, nu slăbesc grăsime.În plus, [mâncatul seara nu îngrașă], [mesele mici și dese nu accelerează metabolismul], [carbohidrații nu îngrașă] și nici nu există alimente magice care duc la arderea de grăsimi. Dacă nu controlează totalul de kcal pe care-i mănâncă zilnic, cei care fac asta își pierd timpul. Crede-mă, am fost și eu acolo.

Soluția pentru definireCa să slăbești grăsime și să-ți menți sau crești masa musculară ai nevoie de un deficit caloric modest și de un raport corect de proteine, grăsimi și carbohidrați.[Un deficit caloric corect restricționează doar atâta energie încât să forțeze organismul să ardă grăsime corporală dar nu destul încât să interfereze cu recuperarea musculară după efort.] Dacă mănânci mult mai puțin decât corpul tău arde, slăbirea de grăsime e într-adevăr mai rapidă dar deficitul caloric prea mare duce și la [pierderi musculare] prin [dezechilibrarea hormonilor] și [scăderea forței la sală]. Deci trebuie să mănânci nici prea puțin, dar nici prea mult.Apoi, raportul de proteine, grăsimi și carbohidrați ar trebui setat corect pentru [a menține sau crește masa musculară], a susține echilibrul hormonal, [recuperarea bună a mușchilor] și [forța la ridicatul de greutăți]. Altfel, o mare parte din greutatea pierdută poate însemna masă musculară.


Ok, în prima parte a programului afli cum să dai jos grăsimea, dar pentru definire avem nevoie de încă o componentă: mușchi. Creșterea musculară rezultă din antrenament.Antrenamentele la sală ar trebui să aibă ca scop principal creșterea în forță - [pentru că forța duce la creșterea mușchilor]. Uită-te la cei mai estetici tipi din lume pe YouTube și ai să vezi că toți ridică greutăți foarte mari comparativ cu greutatea lor corporală. Ăsta e secretul pentru care arată așa de bine.Dap, mai puțin decât abonamentul la telefon sau la sală.


*TVA inclus
Din păcate, cei mai mulți fac exact inversul: la perioada de definire nu se concentrează pe forță ci pe repetări multe cu greutăți ușoare. Nu știu de unde a apărut ideea că repetările multe produc definire dar e foarte greșită.[Repetările multe cu greutăți ușoare produc în special o creștere sarcoplasmatică] (adică a fluidului din mușchi) pe când [repetările mai puține făcute cu greutăți mari produc în special o creștere myofibrilară] (adică a fibrelor mușchiului). [Creșterea sarcoplasmatică e destul de limitată] (poți obține astfel doar vreo 5-8 kg de mușchi) de aceea vezi că mulți care fac dropseturi, superseturi și ultra-megaseturi nu mai fac nici un fel de progres după o vreme.Ei ar trebui să înceapă să se antreneze pentru forță.

În Programul de definire X0 vei găsi 4 rutine de antrenament pe care să le urmezi. Toate sunt concepute să te ajute să crești cât mai repede în forță (și astfel și în mușchi) fără să depășească abilitățile tale de recuperare.Vei învăța și cum să-ți urmărești progresul și cum să adaugi greutăți pe bară în așa fel încât să nu stagnezi.Bonusuri incluse în program!


Satisfacție garantatăPDF-ul principal îți arată așadar exact cum să mănânci și să te antrenezi, dar știu că asta nu e de ajuns pentru începători. 

 

Aici intervin bonusurile din program. Am inclus tot ce ai nevoie.


[
Da, vreau să încep ]
ClickBank is the retailer of products on this site. CLICKBANK® is a registered trademark of Click Sales, Inc., a Delaware corporation located at 917 S. Lusk Street, Suite 200, Boise Idaho, 83706, USA and used by permission. ClickBank's role as retailer does not constitute an endorsement, approval or review of these products or any claim, statement or opinion used in promotion of these products.Calculatorul de Calorii e probabil cea mai folositoare unealtă din program. E un fișier Excel care conține cam toate mâncărurile comune din România și-ți arată câte calorii și ce macro-nurienți are mâncarea pe care o mănânci. Tu trebuie doar să introduci gramele.Vezi video-ul de mai jos pentru un exemplu rapid:


[
Da, vreau să încep ]


Nu ști ce să mănânci ca să-ți atingi numerele de calorii și macro-nutrienți? M-am gândit și la asta și ți-am inclus un PDF cu Exemple de Planuri de Mese.Include planuri de mese de 1500, 1600, 1700, 1800, 1900, 2000 și 2100 kcal în care îți nimerești macro-nutrienții aproape perfect.Dacă nu ești mulțumit cu produsul, în termen de 60 de zile poți cere să primești 100% banii înapoi.

Pentru asta trebuie doar să trimiți un mail la thinkeatlift@gmail.comCe faci după ce atingi nivelul de definire cu care ești mulțumit? Vrei să te menți acolo nu?Aici intervine Ghiul pentru Menținere (PDF) care îți arată cum să-ți setezi alimentația pentru menținere. Așa ești sigur că nu te îngrași înapoi.

Ce trebuie să faci pentru mușchi mari?
Unde greșesc majoritateaAici probabil găsești Răspunsuri la Întrebările pe care le ai după ce citești PDF-ul principal. Dacă nu, poți să-mi trimiți un email.Note:

 Programul de definire X0 este un produs digital. Documentele de tip PDF pot fi deschise cu Adobe Reader sau un browser de net. Calculatorul de Calorii trebuie deschis cu Microsoft Excel sau Open Office sau orice alt program care citește .xlsx. Produsele vin arhivate într-un document .zip - pentru dezarhivare e nevoie de WinRAR sau un software similar. 
După cumpărare, vei primi automat (în decurs de câteva minute) un link de descărcare a fișierelor prin email. Nu îți va fi livrat prin poștă un produs fizic. Dacă din orice motiv întâmpini probleme cu plata sau descărcarea documentelor, te rog contactează-mă la thinkeatlift@gmail.comAi observat că de multe ori nu e de ajuns să ști ce trebuie să faci, pentru că nu pui în aplicare? De unde vine lenea? De ce n-ai chef să mergi la sală? De ce nu te poți abține de la mâncare?Acest video îți explică de ce e greu să te ții de un program de fitness și apoi îți dă câteva idei despre Cum să-ți Schimbi Obiceiurile și să devi disciplinat.*TVA inclus


Cât costă toate astea?

Sites you may be interested in